top of page

Fietstours voor groepen
 

Bedrijfsuitjes en groepsarrangementen

Zoek je een verrassend uitje voor je bedrijf, team of afdeling? Ook dan biedt ColorbikeTours veel moois. 

Wij bieden de mogelijkheid om per dagdeel in groepen tot en met 40 personen te fietsen. Een maatschappelijk verantwoord, verrassend en actief uitje voor iedereen. 

ColorbikeTours denkt graag met je mee over jouw evenement. Een fietstour met ColorbikeTours kan naadloos worden ingepast in jouw evenement. Maar wij kunnen ook een volledig dagprogramma verzorgen. 

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis om ál je zorgen uit handen te nemen. We hebben ervaring met groepen van 30 tot 350 man. Dus neem gerust contact met ons op. 
Voor een indruk kijk bij de drie voorbeelden hieronder. 

Bel 030 - 7370377 of mail met vermelding van "bedrijfsuitje" naar info@colorbiketours.nl. Organiseer samen met ColorbikeTours je uitje of evenement en steun het goede doel!


PicknickTour

Veruit onze meest populaire tour voor groepen. Een leuke verrassende fietstour door Utrecht met een tussenstop in het prachtige Wilhelminapark voor een picknick met allerlei lekkernijen en een verfrissend drankje.


ThemaTour

Wil je een specifiek onderwerp belichten? Laat dit dan weten, dan zoeken we samen met jou naar een passende toeristische tour. Van design tot architectuur, van Waterlinieforten tot bierproeven.


DinerTour

Een fietstour door Utrecht van 2,5 uur met een tussenstop met drankje en aan het eind van de fietstour een 3-gangen diner één van de vele leuke restaurants die Utrecht rijk is. Je ontmoet wereldse mensen en je proeft wereldse gerechten.

bottom of page