COLORBIKETOURS UTRECHT

De leukste fietstours in de leukste stad van Nederland

Boek een tour

Onze tours


ColorbikeTours heeft keus uit twee fietstours in Utrecht: de stadstour en de multiculitour. Beide boordevol verrassende plekjes, mooie verhalen, leuke anekdotes en unieke stadslegendes.

StadsTour
Meer informatie
MultiCuliTour
Meer informatie

Voor bedrijven


Bedrijfsuitjes en groepsarrangementen

Zoek je een verrassend uitje voor je bedrijf, team of afdeling? Ook dan biedt ColorbikeTours veel moois.

Wij bieden de mogelijkheid om per dagdeel in groepen tot en met 40 personen te fietsen. Een maatschappelijk verantwoord, verrassend en actief uitje voor iedereen.

ColorbikeTours denkt graag met je mee over jouw evenement. Een fietstour met ColorbikeTours kan naadloos worden ingepast in jouw evenement. Maar wij kunnen ook een volledig dagprogramma verzorgen.

Dankzij onze nauwe samenwerking met een evenementenbureau beschikken wij over de kennis om ál je zorgen uit handen te nemen. Dus neem gerust contact met ons op.
Voor een indruk download je dit documentje of kijk bij de drie voorbeelden hieronder.

Bel 030 - 7370209 en vraag naar Helmi of mail met vermelding van "bedrijfsuitje" naar info@colorbiketours.nl. Organiseer samen met ColorbikeTours je uitje of evenement en steun het goede doel!

IngrediëntenTour

Je fietst met je collega's in de sfeervolle stad Utrecht en de prachtige omgeving en bezoekt verschillende winkeltjes, restaurantjes en boerderijen om aldaar ingrediënten in te kopen voor het menu van die avond.

DinerTour

Een fietstour door Utrecht van 2,5 uur met een tussenstop met drankje en aan het eind van de fietstour een 3-gangen diner in The Colour Kitchen. Om de dag in dezelfde lijn door te zetten. Je ontmoet wereldse mensen en je proeft wereldse gerechten.

PicknickTour

Een leuke verrassende stadstour door Utrecht met een tussenstop in het prachtige Wilhelminapark voor een Mediteraanse picknick met allerlei lekkernijen en een verfrissend drankje.

De stad Utrecht


Welkom in Utrecht

Bij een bezoek aan Utrecht zit je meteen in het kloppende hart van Nederland. De stad is rijk aan cultuur en historie, heeft enkele wereldberoemde monumenten en door de grote studentengemeenschap bruist de stad van het leven.

Utrecht heeft een middeleeuwse binnenstad met unieke grachten, mooie omliggende wijken en parken met bedrijvigheid, de Jaarbeurs met al haar (inter-)nationale beurzen, het universiteitscentrum de Uithof vol moderne architectuur. Volop musea, zoals het Centraal Museum, het Spoorwegmuseum en festivals. En per fiets krijg je hier een heel bijzondere indruk van.

Start Tour de France

Op 4 en 5 juli start de Tour de France in Utrecht. De Grand Départ is een wielerfeest dat perfect past in fietsstad Utrecht. Het is dé kans om de Tour de France van dichtbij mee te maken.
Meer informatie op www.tourdefranceutrecht.com

Colorbike


Colorbike

Fietsend door Utrecht draag je ook nog bij aan de toekomst van een kind in een ontwikkelingsland. Een deel van de opbrengst (15 procent) gaat naar fietsen voor kinderen in projecten van Colorbike. Colorbike stelt fietsen beschikbaar zodat deze kinderen naar school kunnen en zo een betere toekomst kunnen opbouwen. Projecten van Colorbike zijn er in Afrika en Latijns-Amerika.

Ervaringen


     

Zij fietsten al mee met ColorbikeTours

De tour was helemaal prima, ondanks de enorme regenbui! Ik heb lovende reacties van mijn collega's gehad over de tour. Zelf vond ik het ook erg leuk.
Pauline

Deze tour biedt echt wat extra. Niet alleen wat je ziet en ze vertellen, maar ook het goede doel sprak mij erg aan. Een echte aanrader.
Mevr. Van Lier

Het was een leuke tour. Zelfs een hele leuke dag. Picknick in het park was super, zo leuk midden in de stad tussen de bomen zitten. Bedankt voor de organisatie!
Tiny

Contact / reserveren


Via onderstaand formulier kunt u een tour bij ColorbikeTours reserveren of informatie aanvragen.

Leave this empty:

Vertrekadres: Mariaplaats 2, 3511LH, Utrecht

Postadres: Van der Hulsthof 12, 3538VZ, Utrecht

info@colorbiketours.nl

+31 (0)30 737 0377

Copyright © 2015 ColorBikeTours VoF, KvK: 51512238, BTW: 850065616.